Re: rodinne pridavky-narok
Společně se posuzují osoby, které společně žijí v době, kdy se přídavky pobírají, nikoli v době, za které se dodává příjem. Tedy o přídavky žádáte teď, teď jste vdaná a žijete s manželem, tak i on patří do okruhu společně posuzovaných osob a musí dodat své příjmy.
Re: rodinne pridavky-narok
Přiznám se, že tohle není moje parketa, ale logicky bych brala, že sňatkem přestala být nezaopatřeným dítětem, takže na přídavky nemá nárok bez ohledu na výši příjmu manžela.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
16. 10. 2008 8:27
12.9.2008 jsem se vdala.v zari jsem podavala zadost o rod.pridavky,kde jsem podala prijem za lonsky rok,kdy jsem byla sama.pri podani pridavku jsem dodala i oddaci list a na urade mi zrusili pridavky.mam zato,ze jeste mi pridavky zrusit nemohou.az pristi rok,kdy bubu podavat prijem za rok 2008,kde se promitne i manzeluv plat.muze mi nekdo poradit?diky blanka