Re: účet 331 v mínusu!!!!!!!!!
jen takový nápad, kde jsem měla podobnou chybku, třeba to bude ono: na 331000 zůstatek minusem a na 331xxx jednotlivě analyticky za zaměstnance zůstatek proti. A celkově se jednalo o celkovou částku ročního zůčtování daně, stačilo jen proúčtovat proti sobě..
Re: Stačí jeden vykřičník!
nezapomněla jste třeba odečíst zálohu zaměstnance na mzdu? A nebo se mi stalo, že jsem v tom měsíci řešila nestandartní případ - vyplácela jsem ušlý zisk za prac.úraz a později jsem zjistila, že mi program toto vůbec nezaúčtoval do nákladů ani na účet 331, ale zaměstnanci do bylo vyplaceno, takže mi potom účet 331 neseděl. Ale hlavně musíte zjistit, který měsíc ten rozdíl vznikl
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 10. 2008 20:56
Moc potřebuji poradit, stále mi nevychází zůstatek účtu 331-zaměstnanci. Mám tam skoro -20000,- alenemůžu zaboha přijít na to z jakého důvodu, co jsem mohla špatně zaúčtovat. Jak se toho zbavit? Poslední výplaty byly v březnu a vše je zaplaceno takže dle mého by měl být zůstatek nulový. Moc děkuji za rady