Re: Kontrola OSSZ
Děkuji Vám, obávam se že do čtvrtka to asi nevyřešim, snad si to nechají paní kontrolorky vysvětlit a nedostanu nějakou sankci. Nevíte co by to tak asi mohlo firmu stát?
Re: Kontrola OSSZ
V průběhu kontroly snad vydrží, ale pokud to nedodáte do ukončení kontroly, tak už to asi nezvrátíte. Pak už by zbylo leda nepodepsat protokol, ale nevím, co se pak děje. Dohodněte se s kontrolory, když chtějí, můžou kontrolu formálně ukončit později (třeba o jeden dva dny).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
21. 10. 2008 9:39
Dobrý den, včera jsem se zde ptala na řešení problému ohledně ztracené neschopenky. Ve čtvrtek mi přijde kontrola od OSSZ, neschopenku zaměstnance, nemocného v únoru, nemám. Dávky nemocenského pojištění jsme vypláceli my, a číslo neschopenky mám také v systému zavedené, jen ten lísteček mi chybí. Co mi můžou kontrolorky udělat?