Re: OT Strach ze ztráty zaměstnání
Až tak úplně bych si dovolila nesouhlasit, pokud se jedná o velkou org., která je povinna zaměstnávat lidi se ZPS. Pokud nechce platit do státního rozpočtu. Pak si zaměstnance s ČID může uplatnit do výpočtu.(Ale když není práce, tak není práce a pak opravdu "padni komu padni")
Myslím, že tady platí jako ve většině případů, nemá cenu spekulovat a vymýšlet co by kdyby. Hlavní jsou výsledky vaší práce spolehlivost a ochota. Dobří pracovníci opouštějí pole jako poslední
a já věřím, že vy mezi ně patříte! Držím palce :o)
Díky za podporu.Já vím,že je to spekulativní,nikdo nemůže vědět co bude.Asi jsem potřebovala číst nějaký názor.
Jestli jsem dobrá musí posoudit jiní.Jde o velkou organizaci ,cca 1000 z-ců. Kolik je z toho postižených opradu nemám tušení.Práce je málo,patříme pod automobilový průmysl,který jak známo trpí snad nejvíc.Ale i tak díky a hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
23. 10. 2008 10:37
Mám otázku z hlediska zaměstnance.
Finanční krize,propouští se.Jsem ČID,mám ZPS,najít si jinou práci je pro mne těžší než pro zdravé.Smlouva mi končí 31.1.2009
Včera mi jedna kolegyně řekla : Vy máte ČID ,Vás nepropustí oni zVás jako firma mají... Tak nevím moc se mi to nezdá.Myslím,že jim to je jedno,padi komu padni.Vy jste tu z oboru setkáváte se s tím denně ,co myslíte?