Re: čistý průměr pro banku
A já bych mu takovou žádost vůbec nevyplňovala, protože zaměstnavatel takovou povinnost nemá.
Re: čistý průměr pro banku
To s vámi, paní VH souhlasím. Ale měla byste chuť přijít tak na půl dne do mzdové účtárny a vysvětlovat to zaměstnancům, kteří tu stojí a naříkají, že tu půjčku strašně potřebujou? A banky to opravdu vyžadují - vy jste možná nikdy půjčku nepotřebovala...
A co když od vás potvrzení chce váš nadřízený? Teorie je prima, ale v praxi se v tom člověk plácá jak umí. :-)) To já jen, že vaše odpověď mi připadá tak trochu úsměvná. Mě ta potvrzení taky otravujou. Přeju pěkný den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
23. 10. 2008 12:20
Dobry den, novy kolega, ktery nastoupil 30.9., tzn. mel mzdu zatim jen za 1 den, po me nyni chce vyplnit potvrzeni pro banku (je ve zkusebni dobe). Jsou tu kolonky na cisty mesicni prijem za 6 mesicu a tri mesice. Jaky mam udelat prumer ja? Pravdepodobny vydelek? Jeste jsem se s necim takovym, kdo by chtel potvrzeni po jednom dnu, nesetkala :-))