Re: účet DPH
Napište program, v němž účtujete. Netroufám si radit obecně, každý program může fungovat maličko jinak. V námi používaném programu (Stereo) bych vám navrhla, abyste se podívala po rozdílech mezi daty zaúčtování a zadanými DUZP. Např. faktura vystavená 2.10. (a tudíž zaúčtovaná na 343 v říjnu), ale DUZP zadáno 30.9. - tudíž ovlivní DPH za 3Q. Podobně to může být i v případě, že si schováváte odpočet na další čtvrtletí - faktura s DUZP ze srpna, ale odpočet si necháváte do října, tudíž DUZP jste zadali též říjnové. Kombinací je mnohem víc.
Re: účet DPH
to jsem trubka, doopravdy šlo o tu částku z přiznání, akorát mi nehrají ještě haléře, může to být zaokrouhlováním v přiznání? děkuji moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
28. 10. 2008 19:38
prosim poradte, nesouhlasi mi účet 343DPH pokud si zadam sjetinu pohyb na účtech, nedaří se mi dohledat chybu, jak postupovat?