Re: pokladna CZK - nákup auta v EUR
Tak to je docela průšvih, ale s tím vám neporadím. Peníze vybral z vašeho bankovního účtu v Kč nebo EUR ? Při výběru bych zaúčtovala na na 335, popřípadě 355, tím se vyhnete nutnosti účtovat přes pokladnu, ale čisté to moc neni.
Re: Prosím ještě o radu! Díky
Máme doklad Potvrzení o přijetí zálohy, s druhou stranou by to neměl být problém, říkal šéf. Jenomže jsem si zjistila, že ty čtyři doklady nemůžu vystavit jeden den, protože to se sčítá, takže musím každý vystavit jiný den.
A tento zákon platí i když je to záloha, že? Protože mi tvrdili, že to platí jen na faktury a úhrady, né na zálohy! Už jsem z toho zmatená :-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 11. 2008 8:47
Dobrý den, mám pokladnu jenom v CZK, šéf ale zaplatil zálohu a doplatek na nákup automobilu v EURECH. Jak mám teď postupovat, musíme vytvořit pokladnu v EUR, nebo jakým jiným způsobem se to může vyřešit?
Díky všem moc za pomoc!