Re: Saldokonto - Pohoda
Dobrý den,
mohla by jste v případě, že by jste si zadala výchozí stavy salda t.j. při přechodu na Pohodu vzít knihu nezaplacených faktur a ručně navstupovat . Také je třeba se ujistit zda Vám sedí zadaný počáteční tedy v průběhu roku výchozí stav účtu.Blanka
>Dobrý den, prosím, jak nejrychleji dohledat rozdíl
>mezi kontem 321 a knihou faktur. V knize závazků mám
>vyšší zůstatek. Bylo mi řečeno, že nemůžu použít saldo v
>Pohodě, když jsme na P. přecházeli v průběhu letošního
>roku. Děkuji V.
Re: Saldokonto - Pohoda
Teď jsem řešila podobný problém - zadejte si prosím v Účetnictví - pohyb na účtech - dokladově u 321 (musíte projíždět a zadat jen čísla stránek kde je účet dokladově 321 vyčíslen) a fyzicky odškrtávat MD-Dal a co Vám zbude, musí být v knize závazků - mně se stalo, že vzhledem ke klesajícímu napětí - ale elektrickému se mně nedostaly likvidace z banky do HÚK i když v knize závazků byly normálně zapsány, rozklikněte si i položky likvidace - někdy se stane, že v položkách se z nějakého důvodu zaúčtování neprovede pokud používáte předkontaci, ale to dohledáte, jsou to chvíli nervy, ale pak to jde. Hodně úspěchů. Zd.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 11. 2008 10:04
Dobrý den, prosím, jak nejrychleji dohledat rozdíl mezi kontem 321 a knihou faktur. V knize závazků mám vyšší zůstatek. Bylo mi řečeno, že nemůžu použít saldo v Pohodě, když jsme na P. přecházeli v průběhu letošního roku. Děkuji V.