Re: Nárok na stravenky
Moc děkuji za rychlou odpověď. Já vždycky potřebuju nějakou zpětnou vazbu abych se ujistila, že se nemýlíme.
:-) chtěla jse tím jen říci, že pochyby by mohla mít,jen kdyby se jednalo o státní správu a u daň.uznatelnosti ( podm.alespoň 3 hodiny), jinak dotaz moc nechápu -v ostatní sféře přeci musí mít někde ( ve vnitř.předpisu) dáno,za jakých podmínek budou poskytovat stravenky.Proto také odpověď ,že po 3 hodinách je nárok není úplně přesná.
no, nevim, jak znám soukromou sféru z osobních zkušeností, tak si moc hlavu s vnitřními předpisy nedělají :) a nejenom s nima, ale psala jsem, že pokud nemají vnitřní směrnicí upraveno jinak ....ale to je fuk, mě teď víc trápí co s těmi srážkami z dohody, jak jste mi odpovídala o kousek vedle
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
4. 11. 2008 13:53
Zaměstnanec, který měl 1/2 dne dovolenou (byl v zaměstnání 4 hod.) má nárok na stravenku, že?