Re: kniha jízd - mohu napsat?
jako OSVČ vykonáváte podnikatelskou činnost za účelem ..atd., za podmínek..atd., tedy si sám rozhodujete, kdy a kam pojedete,abyste to naplnil a vydělal nějakou kačku,ne? Nevidím důvod, proč by komu vadilo, že vyjíždíte opakovaně na stejná místa, pokud to je skutečně pro podnikání nutné a doložitelné. Já taky jezdím za klienty opakovaně a nelámu si s tím hlavu.
Stejně to mjusíme při kontrole obhajovat a záleží na úř.FÚ, zda to vezme jako doložené nebo bude chtít ještě něco dalšího, už jsem se taky setkal s tím, " jak mi dokážete, že jste tam skutečně byl a jednal s XYZ?" Proto si beru např. benzin vždy když tak někam jedu, aby byl alespoň doklad, že jsem tam tankoval.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 11. 2008 15:40
dobrý den,mohu v knize jízd uvádět cestu z bydliště(sídlo firmy)k vykonávání své činnosti i když se tyto jízdy opakují častěji?Děkuji