Re: DP právnických osob
Mně kdysi hodně pomohlo, ze jsem si pořádně přečetla zákon o dani z příjmu právnických osob, hlavně
§ 24 a § 25 (daňové a nedaňové výdaje) a pak už jde přiznání s pomocí pokynů k jeho vyplnění udělat skoro samo. Tiskopis přiznání a pokyny k jeho vyplnění najdete na www.mfcr.cz, nebo tady v "šablonách".
Děláte dobře, že si to připravujete, mé první přiznání bylo v časové tísni a pak jsem byla v šoku z těch přehledů o odpisech pohledávek apod. Za hodně důležité považuji udělat si poctivě inventury účtů, ty si můžete připravovat již teď. Přeju Vám hodně štěstí.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
7. 11. 2008 7:11
Vím, že je ještě brzy, ale za tento rok budu dělat poprvé DP. Chtěla bych si to postupně projít. Můžete někdo poradit, kde najdu nějakou šikovnou pomůcku, jak vyplnit, co na jaký řádek atd? Děkuji