Re: DE-rada dokladu??
DPH bylo v lednu odvedeno. DE delam znamemu poprve, jsem uctar:-) Tvrdi, ze proste musi existovat knihy zavazku a pohledavek chronologicvky za sebou a že se to pri pripadne kontrole nebude libit FU, ze ma FV za leden, a jeste k tomu spravne odvedenou, az na konci dokladove rady. Potrad mu rikam, ze vest knihy a jake bylo v jednoduchem uctu. DE toto jiz neresi.
Bohuzel program doklad radi dle toho, jak ho do nej dam, nikoliv,. dle datumu vystaveni, ci DUZP :-(
Re: DE-rada dokladu??
já bych z toho nedělala problém, po zrušení JÚ je opravdu DE dost volná, cílem je správně vyčíslit ZD pro odvod daně + evidence majetku, nikde není psáno nic o chronologii údajů. Sice nechápu , jak to, že ste dph z oné VF odvedli správně když nebyla v programu, ale to je jedno. Jestli ste odvedli vše v termínu, tak jsem přesvědčena, že z toho ani fú problém dělat nebude.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
10. 11. 2008 22:58
OSVC, platce DPH, vede DE.
Musi v ramci DE vest vystavene faktury chronologicky za sebou, kdyz je do programu cvakam jednou za rok? Placeny jsou hotove. Mam nastaveno vzdy datum posledniho dne v mesici. Ted jsem jiz v prosinci a nasla jsem jeste FV z ledna.
Vadi moc, kdyz v programu bude chronologicky az v prosinci? (Program mu proste prida cislo radku) Na DUZP to vliv nema, to zadavam ja a navic DPH bylo pres rok radne odvedeno.
Jen doklad zadavam do programu az posleze.
Mam za to, ze v DE neni nikde receno, jak ma byt vedena, hlavne aby prokazovala prijmy a vydaje. To jestli mam faktury v programu posprehazene si myslim nikoho nemusi zajimat.
Chci se jen ubezpecit, ze je to tak :-)