Zákaz konkurence, zneužití informací

• (neregistrovaný)

18. 11. 2008 13:18

Dobrý den, velice děkuji za to že mně poradíte. Je to důležité a né jen pro mně.

Jako živnostník spravuji a řídím reklamní kampaně internetovým obchodům a částečně ji i spoulufinancuji.
    Odměňován jsem z velikosti obratu.
    Ve faktuře uvádím konzultace ... a správa reklamních kampaní, žádnou větší smlouvu nemame uzavřenou.

Nyní se mně ovšem stává, že některé obchody v malých segmentech trhu mezi sebou konkurují.

Myslíte te si, že by mně mohli vzniknout nějaké problémy se "zákazem konkurence" a jinými pravidli(zneužití infomací)?

Má smysl to vůbec nějak řešit?

Pokud mně pár firem přestane platit a nebo mně opustí tak mně to zas tak nevadí(...), ale pokud bych musel trávit několik let u soudních tahanicích to je samo o sobě extrémním trestem.

Pokud si myslíte, že stačí vytořit jednoduchou smlouvu, má tam mýt krom obvyklích formalit uvedeno něco jako
    "absolutní uvonění konkurence" + "statistické obecné informace může správce kampaně používat bez omezení" ?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 11. 2008 13:37

honza slavík (neregistrovaný)

Re: zákaz konkurence, zneužití informací
      trochu jsem upravil formulaci problému.
      Dobrý den, velice děkuji za to že mně poradíte. Je to důležité a né jen pro mně.

Jako živnostník spravuji a řídím reklamní kampaně internetovým obchodům a rekl.kampaně částečně spoulufinancuji.
      Odměňován jsem z velikosti obratu.
      Ve faktuře uvádím konzultace ... a správa reklamních kampaní, žádnou větší smlouvu nemáme uzavřenou.

Nyní se mně ovšem stává, že některé obchody v malých segmentech trhu mezi sebou konkurují.

Myslíte te si, že by mně mohli vzniknout nějaké problémy se "zákazem konkurence" a jinými pravidli(zneužití infomací)?

Má smysl to vůbec nějak řešit,resp. je to v tomto případě tak velký problém?

Pokud mně pár firem přestane platit a nebo mně opustí tak mně to zas tak nevadí(...),
      ,ale pokud bych musel trávit několik let v soudních tahanicích to je samo o sobě extrémním trestem.

Pokud si myslíte, že stačí vytvořit jednoduchou smlouvu, má tam být krom obvyklých formalit uvedeno něco jako
      "absolutní uvolnění konkurence" + "statistické obecné informace, získané při správě kampaní, může správce kampaně používat bez omezení" ?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).