Re: Exekuce na odměnu z DPP ??
Na 100% se nemůžete o nic opřít - ani v účetnictví - protože naše zakony jsou naschvál tak dělány, aby si je každý vykládal po svém.
Vy udělejte jak uznáte za vhodné, akorát při nějakém sporu si své jednání musíte obhájit. No obhájit zažila jsem babu z FU, který vůbec nebrala v úvahu rozhodnutí nejvyššího orgánu, přeji mnoho zdaru i když jsem neporadila.
Nezapomínejte - swvé jednání si musít obhájit a pokud Vám rádi
fundovaní odborníci, tak vše chtějte písemně -
Re: Exekuce na odměnu z DPP ??
vzhledem k tomu, že je to exekuční příkaz, tak bych si nechala asi vyjádření dát písemně od exekutora, protože v jeho prospěch máte srážky provádět.
A pokud by se to zaměstnanci nelíbilo a srážky by rozporoval prostřednictvím advokáta, tak ať se potom dohaduje exekutor s advokátem.
I když vzledem k nařízení exekuce má " máslo na hlavě" asi ten zaměstnanec, který něco "prošvihl".
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 11. 2008 7:30
Hezký den. Prosím Vás řešili jste již zda provádět srážky na základě exekučního příkazu z odměny z DPP, kterou zaměstanec vykonává vedle svého "hlavního" pracovního poměru u jednoho zaměstnavatele? Zjišťovala jsem již i u advokáta i u exekutora, ale každý říká něco jiného. Nevíte někdo, kde sehnat oficiální (ale jasné) stanovisko, o které by se v případě neshod dalo 100% opřít?