Re: Reality
A porad se rika cti co podepisujes !!!!!
To co jste podepsal je asi dost dulezity ne pro Vas ale pro ne.
Asi Vam ti tzv "odbornici" neco podstrcili a muzou Vas nejak obtezovat (mozna i tzv "vydirat").
Koupit nemusite nic pokud nechcete.
Ale opravdu zalezi na tom co jste podepsal.
Zjiste si to. Nemate-li moznost to zjistit, tak odstupte od teto koupi (a nikdo po Vas nemuze nic chtit). Bytu je dost a priste si davejte pozor na RK a hlavne jejich maklere.
Koupe ci prodej nemovitosti je dost dulezita a proto se sverte odbornikum jak vyse napsano.
Ja jsem uz neco kupoval i prodaval a mohl bych popsat ceho jsou schopni a ma-li clovek zkusenosti (kdyz jim na neco prijdete tak se omlouvaji jezis to je jinak atd) jak se krouti.
Prodavam pouze pres znamou a overenou RK a kupoval-li jsem, pak jsem byl velmi, VELMI opatrnej hlavne pri predavani penez. viz. co se i delo ve znamem Proluxu (viz.media) aj. RK.
Preji dobrou koupi a byt opatrnej, nejde o male penize, nekupujete kolace ale byt.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 11. 2008 18:39
Chci koupit byt! Oslovil jsem nekolik RK a ti se mi ozyvali a chodil jsem na prohlidky.Jeden me zaujal,ale provize byla,dle meho nazoru,prehnana a shodou okolnosti jsem narazil na jinou RK ktera nabyzela ten stejny byt o 150000,-levneji.Tak jsem se rozhodl pro levnejsi variantu! S prvnim maklerem,drazsim,jsem po prohlidce bytu podepsal,podle jeho slov,prohlizeci protokol,rikal,ze je to jen formalita pro jeho nadrizene,informacni.A podepsal smlouvu s druhym,levnejsim. Makler od prvni RK se to dovedel a rikal,ze podle toho co jsem podepsal MUSIM nemovitost koupit od nej nebo pokuta 10% z prodejni ceny.Tak vubec nevim co ted!!!???