Reality

• (neregistrovaný)

24. 11. 2008 18:39

Chci koupit byt! Oslovil jsem nekolik RK a ti se mi ozyvali a chodil jsem na prohlidky.Jeden me zaujal,ale provize byla,dle meho nazoru,prehnana a shodou okolnosti jsem narazil na jinou RK ktera nabyzela ten stejny byt o 150000,-levneji.Tak jsem se rozhodl pro levnejsi variantu! S prvnim maklerem,drazsim,jsem po prohlidce bytu podepsal,podle jeho slov,prohlizeci protokol,rikal,ze je to jen formalita pro jeho nadrizene,informacni.A podepsal smlouvu s druhym,levnejsim. Makler od prvni RK se to dovedel a rikal,ze podle toho co jsem podepsal MUSIM nemovitost koupit od nej nebo pokuta 10% z prodejni ceny.Tak vubec nevim co ted!!!???

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 24. 11. 2008 19:10

pája (neregistrovaný)

Re: Reality
      realitka- jedna jak druhá banda podvodníků,vyhněte se jim, řešte svoje problémy pomocí odborníků, nikoliv podvodníků.

• 26. 11. 2008 2:01

Karl (neregistrovaný)

Re: Reality
      A porad se rika cti co podepisujes !!!!!

To co jste podepsal je asi dost dulezity ne pro Vas ale pro ne.
      Asi Vam ti tzv "odbornici" neco podstrcili a muzou Vas nejak obtezovat (mozna i tzv "vydirat").

Koupit nemusite nic pokud nechcete.
      Ale opravdu zalezi na tom co jste podepsal.

Zjiste si to. Nemate-li moznost to zjistit, tak odstupte od teto koupi (a nikdo po Vas nemuze nic chtit). Bytu je dost a priste si davejte pozor na RK a hlavne jejich maklere.

Koupe ci prodej nemovitosti je dost dulezita a proto se sverte odbornikum jak vyse napsano.

Ja jsem uz neco kupoval i prodaval a mohl bych popsat ceho jsou schopni a ma-li clovek zkusenosti (kdyz jim na neco prijdete tak se omlouvaji jezis to je jinak atd) jak se krouti.

Prodavam pouze pres znamou a overenou RK a kupoval-li jsem, pak jsem byl velmi, VELMI opatrnej hlavne pri predavani penez. viz. co se i delo ve znamem Proluxu (viz.media) aj. RK.

Preji dobrou koupi a byt opatrnej, nejde o male penize, nekupujete kolace ale byt.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).