Re: OT:Zkušenosti s firmou 802.cz
Nemohl byste napsat stručně něco více o tom, co je 802.cz a co nabízí ? Využívám služeb Telefoniky a kdybych ji mohla nahradit a zůstalo mi pevné připojení a ADSL internet, budu ráda, jejich paušálů mám už plné zuby.
Děkuji.
>>Nabídka je na netu www.802.cz, ovšem pokud jste takový expert jako já, je nám to na houbeles. Takže zatím děkuji p. inženýrovi za pozitivní informaci, znovu se tím pokusím prokousat přes vánoční svátky, možná se ještě někdo přidá do diskuze, případně pod jiným nadpisem - nic lepšího mne dosud nenapadlo -:))))))
Co je 802.cz a co nabízí ?
Prohlédněte si nabídku na www.802.cz, je dostatečně vysvětlující a podrobná. Na tuto firmu jsem došel na základě doporučení známých a i když má tato firma sídlo ve Frýdku Místku a já bydlím na dědině kousek od města Mostu, využívám jejich služeb - jedné z mnoha a tou je telefon (internet mám výhodně od jiného poskytovatele). U vás je základní předpoklad, že internetové připojení ve vašem místě nabízí i jiný poskytovatel (mimo Telefoniky), kterého jistě najdete. Rada: prostudujte stránky 802.cz, zvedněte telefon a zavolejte jim... (nejsou v tomto oboru sice jediní, ale já jsem spokojen a proto je doporučuji).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
25. 11. 2008 17:19
Dobrý podvečer,
nemáte prosím někdo zkušenost s firmou 802.cz, která poskytuje internetové a telefonní služby?
Nedokážu sama posoudit výhodnost x nevýhodost jejich nabídky. potřebovala bych vyřešit problém v zaměstnání, kde máme tři telef. čísla, platíme pronájem Telefonice, hovorné firmě Euphony a internet firmě, která zabezpečuje bezdrátové připojení
pro naše 3 PC (za 350,- což si myslím, že je za "hubičku"). Ráda bych se zbavila firmy Telefonica,..
Díky za odpovědi.