Re: špatně spočítaná nemocenská
dost dobře nechápu- po zaměstnanci nebudete nic chtít aby vám vrátil na co nemá nárok a pak mu to chcete ve mzdách opravit.
Já bych to řešila tak, že po zaměstnanci nebudu nic chtít a v dalším vyúčtování mzdy odvedu o vyplacený rozdíl víc na OSSZ. a také opravím vyplacené dávky na přehledu co se zasílá na OSSZ(pokud to váš program umožňuje)a cenu vyplacených dávek ponížím. Jinak nevím
Re: špatně spočítaná nemocenská
jestli jsem dobře pochopila váš problém tak se jednalo o to , že zaměstnanec dostal víc na neschopence, než na co měl nárok. Z neschpenky se zdr.neplatí, tak nechápu proč mu to chcete srážet a odvádět!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
26. 11. 2008 10:01
prosím zkušené o urgentní pomoc podařil se kousek na který nejsem pyšná, ale nezbývá než se stím nějak poprat
spočítala jsem v měsíci říjnu špatně výši nemocenské /jsme velká organizace a nemocenskou počítáme a platíme my/ díky špatně nastaveným procentům v SW - zaměstnanec dostal víc. Vedení firmy rozhodlo, že po zaměstnanci nebudem zpátky nic chtít a v tichosti si opravíme účetnictví.
Prosím zkušené o návod jak to mám opravit ve mzdách a jak to všechno proúčtovat
děkuji předem za všechny názory