Re: OT:dávat údaje o zaměstnanci kriminá
špatně jsem se vyjádřila, děkuji za informaci
zarazil mě požadavek na jména , data narození všech našich zaměstnanců, i těch, kteří pracují jinde, mají jiná auta...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 11. 2008 11:30
Dobrý den,
omlouvám se,že mé právní povědomí je tak nízké,
zajímalo by mě, do jaké míry jsme povinni poskytovat údaje o zaměstnancích kriminální policii- Vrtáme studny, někde vykradli chaty a někdo vypověděl, že v tom období zahlédl v lokalitě auto s nápisem Vrtané studny. policii jsme informovali, že takových firem je spousta ( jen v našem městě 7 ) ,a dodali jsme výpis, kde v republice se naše soupravy pohybovaly v inkriminovém období, + ta která operovala nejblíže dodala i knihu jízd.
včera ale zase přišli kriminalisté pro jména a data narození všech našich vrtařů, plus i instalatérů ( kteří mají úplně jiné auto) .
kolegyně jim vše poskytla, ale já uvažuju o tom, jestli jsme takto povinni prokazovat nevinu, když ještě ani nebyl nikdo z ničeho obviněn