Re: 2 DPČ současně - odvod zdrav. pojišt
ne, výplatní páska nestačí - budete si muset dopisovat s druhou mzdovou účetní (včetně razítka, podpisu odp. osoby, abyste byla Vy krytá, že jste odvedla tak, jak jste odvedla)
také může mít tento zam-ec podepsané daň.prohl. jen u jednoho zam-tele, u druhého bude daněn dle příjmů
to Vám tedy nezávidím (to sledování a dopočítávání ZP)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
26. 11. 2008 11:40
Dobrý den,
prosím můžete mi někdo poradit - mám zaměstnankyni, která je u nás na DPČ (výdělek 4000 Kč měsíčně) a u jiného zaměstnavatele sjednala další DPČ (výdělek 3000 Kč) - ani u jednoho z nás nedosahuje minimálního vyměřovacího základu. Jedná se mi o to jak to provést, v případě, že bych ten odvod do minima prováděla já, tak sečtu její příjmy což je 7000 Kč a do minima odvedu pak už jen do toho 1000? Vůbec se v tom neorientuji, prosím o radu, kdo má provádět odvod a jak to má fungovat, abychom nikoho neošidili.
Děkuji.
Elena R.