Re: Účetní bez práce- poradí zkušení
Nepodléhejte panice ! I v kraji Vysočina je určitě o zkušené účetní zájem, jen to chce trochu času. Krom toho je výhoda, že i kdyby jste sehnala práci poněkud dále od bydliště, při účtování se dá zařídit práce i z domova, třeba půl na půl s tím sedět ve firmě. Sháněla jsem také práci a osvědčilo se mi(a nejen mě) obeslat vytipované zaměstnavatele s poptávkou práce a se životopisem. Odezvy nebývají ze dne na den, ale když někde hledají, tak jako první proberou lidi, kteří se jim "nabídli" (tedy až po známých :))
Hodně štěstí !
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 11. 2008 16:41
Dobrý den, již několik let jsem pravidelným čtenářem a někdy i poradcem na diskusi.Nyní jsem se ocitla v situaci, že firma ve které jsem léta pracovala jako všeobecná účetní končí. Majitel ruší s.r.o. a odchází do důchodu. Hledám práci, jsem na ÚP, pravidelně sleduji internet s nabídkami, ale bohužel na vesnici a v kraji Vysočina se jen tak práce v oboru nesežene. Ráda bych poprosila své bývalé kolegy, máte nějakou zkušenost nebo tip, jak najít novou práci?
Děkuji.