OPRAVDU NIKDO NEVÍ?????
>Prosím o radu. Podnikatel otevírá restauraci. Na můj
>popud se přihlásil k dobrovolně DPH, protože by tam
>během 2 měsíců stejně nedobrovolně spladl, ale přesto už
>měsíc rekonstruuje a nakupuje zásoby.
>Může si odečíst DPH ze zásob, které nakupoval i před
>registrací? Příjde mi to logické.
>Děkuji
Neurgujte odpověď po půl hodině!
Prosím nevynucujte si odpovědi hůlkovým (velkým) písmem - to se na internetu považuje za nevychovanost a za křik. Urgujete svou odpověď již po půlhodině, co jste sem umístila svůj příspěvek. Všichni tady něco potřebují. Uvědomte si prosím, že toto je bezplatné forum, kam všichni přispívají dobrovolně, zadarmo a ve svém volném čase, tudíž že na odpověď nemáte nárok. A i když odpověď dostanete, nikdo vám negarantuje její správnost. Doporučuju nenechávat řešení svých problémů na poslední chvíli nebo se obrnit trpělivostí nebo se obrátit na placené poradenské služby.
Re: Neurgujte odpověď po půl hodině!
Mě připadá jako větší "nevychovanost na internetu" Vaše odpověď vůči mě pane moderátor.
Přesto děkuji za odpověď.
NECHÁPU
je zajímavé že do někoho se tu lidi navážejí a do někoho ne.
dotaz opravdu nikdo neví? se tu objevuje dost často a takové reakce jsem nezaznamenala, autorka si nijak odpověd nevynucovala pouze se znovu naléhavě zeptala
asi nemáte nic lepšího na práci než se navážet do tazatelů a rozebírat je
Re: NECHÁPU - zkuste to
...áno, je to (asi) tak. To jestli něco nechápete je každému šuma fuk. Jestli potřebujete s něčím pomoci, zeptejte se (viz pravidla a upozornění moderátora) MOŽNÁ vám někdo odpoví nebo neodpoví
i když bude vědět. Pak nezbývá nic jiného než se obrátit na ZDEJŠÍ
partnery diskusního forra = http://business.center.cz/business/diskuze/partneri/
nebo na placené služby.
Jestli tazatelka potřebuje rychlou a naléhavou "pomoc" v tak banální věci v porovnání s jejím "popudem" tak si zřejmě "utrpěla"
trochu více ostudy než utrpíme obvykle my ostatní.
Již chápete i když to je napsáno malými písmeny?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
28. 11. 2008 7:40
Prosím o radu. Podnikatel otevírá restauraci. Na můj popud se přihlásil k dobrovolně DPH, protože by tam během 2 měsíců stejně nedobrovolně spladl, ale přesto už měsíc rekonstruuje a nakupuje zásoby.
Může si odečíst DPH ze zásob, které nakupoval i před registrací? Příjde mi to logické.
Děkuji