Re: Roční vyúčtování daně
ano, pokud nebudou mít povinnost podat daň.př. na FÚ, v prosinci nebudou mít žádného zam-tele, potom jim provést RZD můžete
jenže - být zam-cem bych se velmi obávala toho, zda mi přeplatek na dani proplatíte (nic ve zlém, ale já být zam-cem, tak si požádám o přeplatek na FÚ, tam je jistota, že ty peníze dostanou)
Re: Roční vyúčtování daně
samozřejmě, uvidíme co bude v únoru, pokud nebude v našich finančních možnostech vracet přeplatky, tak určitě nebudu dělat RZ, ale dám jim instrukce a vyšlu na FÚ :-). ale spíše mi šlo o to, zda mi musí doložit od ÚP potvrzení, že jsou v evidenci... nebo to jen stačí napsat do prohlášení... abych věděla, i když je budu posílat na FÚ, co jim mám říct, aby si vzali sebou...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
1. 12. 2008 11:01
propouštíme zaměstnance, od prosince budou všichni na úřadu práce.
mohu jim v únoru normálně provést vyúčtování daní, když si zažádají (firma se nelikviduje - jen se zmrazí)? Co mi k tomu mají doložit? Musí mít nějaké potvrzení z úřadu práce, že jsou v evidenci za prosinec, nebo stačí jen do Prohlášení uvést, na str.3, že jsou vedeni na ÚP?
Děkuji.