Re: OT: Sídlo firmy v cizím RD
Musíte se obrátit na rejstříkový soud, který to sídlo zapsal, jste osoba, která osvědčí právní zájem na výmazu sídla a oni musí jednat, ale pokud vím, je to trochu běh na dlouhou trať, budou FY vyzývat,aby nahlásila nové sídlo, ona nebude třeba reagovat atd. Hlavně musíte konat, aby došlo k výmazu, každopádně je to pro Vás riziko-exekuce, vymáhání dluhů atd.
§ 31 obch.zák.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
1. 12. 2008 12:51
Letos v srpnu jsem koupila RD, kde mám už trvalé bydliště. Teď jsem úplnou náhodou zjistila, že na stejné adrese, kde bydlím, sídlí nějaká firma (dle výpisu z OR), která je už asi 15 let v likvidaci a nějaký jednatel má taky tu stejnou adresu. Je možné, že ten jednatel (podle příjmení) je vnuk pána, který v RD žil, než jsme ho koupili.
Může mi, prosím, někdo poradit, jestli z toho nebudu mít nějaké "oplítačky"? Docela mě to vyděsilo. Radši bych si zavolala i na nějaký úřad, ale nevím, na jaký. Díky za nějakou radu.