Re: vymáhání dluhu po 9 letech
a co na ně zkusit poslat živnostenský a finanční úřad , myslím, že by to pro začátek mohlo stačit.
Re: vymáhání dluhu po 9 letech
no já nevím...taky nejsem ráda když si mě kontroloři zavolají, protože někdo,něco,někde...člověk trne a nakonec to je třeba podvod někoho jinýho,nebo nějaká maličkost.Ale těch nervů když se k nim jede nebo je očekávám! ale třeba taky řešení.asi krajní jako PČR a trestní oznámení
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 12. 2008 18:26
také se to stalo mému synovi po 8 letech mu vyhrožují rychlým černým komandem a likvidací a je to také od ČSOB a vymáhací agentura která neustále volá píše a vyhrožuje se jmenuje MBA Jeseník není taková také u vás. Ano promlčecí doba dle obč. zák je 3 roky a oni absollutně nespolupracují a nejsou ochotni osvětlit čeho se dluh týká neboť taktéž doklady máme a oni je po nás chtějí a to originály jinak se s námi nebudou bavit. No zajisté mohou počítat že jim je zašleme. Upozornila jsem je že je předložím jedině soudu jim v žádném případě že jsou podvodníci. Tak také nevím co to znamená ale již jsem o této agentuře slyšela ovšem jen samé špatné věci. My budeme podávat na ně v této době trestní oznámení za vyhrožování. Kdo ještě máte tedy takové zkušenosti