Re: Sleva na manželku
byla jsem na školení a již pro rok 2008 je to částka 68 tis. Na stránkách Min. financí je již formulář pro DPFO za rok 2008 a v poučení je to také.
Re: Sleva na manželku
Tak nejdříve, bych chtěla poprosit o nasměrování na zákon, který zvedá částku odpočtu na manželku už za rok 2008.Já mám dojem, že ještě pořád leží ve sněmovně a čeká na schválení.Možná se ale pletu, proto prosím o odkaz.Pokud by manželka/manžel měli skutečně příjem(důchody,PPM,a letos ještě např.příjem od osoby o kterou pečuje a pod.)menší než 38.040,- , napíše tento manžel čestné prohlášení, ve kterém toto potvrdí a mzdová si ho přiloží k prohlášení, ve kterém zaměstnanec žádá o roční zúčtování.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
3. 12. 2008 8:50
Pokud zaměstnanec bude chtí uplatnit slevu na manželku nemá příjem víc jak 68000 za rok, tak stačí když mi donese četsné prohlášení nebo jaký doklad je třeba. Děkuji