Re: OT: Bio krby - jsou ekonomické?
Už jsem Vám odpovídala jednou, takže znovu
pokud si dáte krb, kterým budete vyhřívat mistnosti, tak budete mít od krbového komínu průduchy do místností a litinovou vložku v krbu, která vydrží dýl než plechová.
Máme krb, kterým vytápíme celý byt - lépe řečeno domek - v přízemí 5 místností a v patře 3.
Samozřejmě, když jsou mrazy -20, tak ještě přitopíme v radiátorech.
A ještě k nákladům - v krbu se topí dřevem - máme svůj les, takže
náklady: spotřeba nafty v traktoru, svačina a jak já říkám pánové můžou být rádi, že si procvičí svaly na čerstvém vzduchu a né v posilovně
Ano Pavle, už jste mi odpovídal, ale já chtěla vyprovokovat,
někoho, kdo má zkušenosti s těmito krby, ať mi vyvrátí, to mé tvrzení .
Nevím, prozatím, o nikom, kdo by takový krb měl. Pokud děláme někomu krb, tak "klasiku".
Když mi sdělíte e-mail, a budu vědět víc, tak Vám dám vědět a kontakt na lidi, kteří už ví víc
Dobrý den odpovídám na otázku biokrb,mohu doporučit design super vyhrevnost jen nekupujte ty nejlevnejsi doporuciji design-biokrby mnoho druhu kvalita super ceny polinka jsou keramicka rucne malovana,ale dostal jsem je jako darek maji jich mnoho vystavenzch muzete vyzkouset.Zdravim vilda
Dobrý den mám biokrb,odpoved ano vyplati neni to samozrejme na celodenní topeni,ale pritopeni hezky vecery.Mam to spocitane hodina me vychazi asi na 15kč doporucuji.
Biokrb mam na 2hmozdinky nic vic je to luxus jen nekupujte levne kouknete na design biokrb.Zdravim
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
3. 12. 2008 10:26
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s biokrby? Vyplatí se ta investice z ekonomického hlediska nebo jde pouze o efekt mít krb?
Díky moc za reakce
Pavel