Zákony do počítače - jaký software?

• (neregistrovaný)

5. 12. 2008 20:01

Poraďte prosím software, kde by bylo možno snadno nalézt zákony z naší oblasti - daně a správa daní, účetnictví, živnostenský zákon, obchodní a obč. zákoník, zákoník práce - prostě ty základní zákony, které jako účetní potřebujeme. Chtěli bychom, aby se v tom dalo snadno hledat a aby to bylo aktualizováno aspoň 4x ročně, třeba i přes internet. Co se vám osvědčilo, co používáte vy? Známí mají ASPI, jenže to je moc drahé. Děkujeme předem za radu.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 12. 2008 22:20

Zdeněk (neregistrovaný)

Re: Zákony do počítače - jaký software?
      Dobrý večer, já mohu doporučit placené stránky www.sbirka.cz , které jsou le mne velice dobré. Na titulní stránce je uvedena i cena a jak tuto službu objednat. Nemusí se čekat na čtvrtletní aktualizace, protože ta je průběžná a bezchybná. Navíc je možnost bezplatně používat (nahlížet) do Sbírky zákonů 14 dní staré.

• 6. 12. 2008 9:21

pája (neregistrovaný)

Souhlas, je to tam velmi solidní, já si denně kontroluji novinky, potřebné stahuji a ukládám, akorát myslím, že je tam možnost volného přístupu 4 týdny, ne jen dva.
      Mimoto já využívám Poradce s.r.o., odebírám za velmi přijatelný peníze včetně aktualizací, každé 2-3 měsíce posílají CD s aktualizaci do PC, taky dobré pro praxi, navíc bezplatný odpovědní servis na mejl nebo telefon, odpovědi od kvalifikovaných odborníků

• 6. 12. 2008 18:06

Jestřábník (neregistrovaný)

Pájo, máte na mysli toto?
      http://www.i-poradce.cz/default.php?mt=6&mpt=0

• 7. 12. 2008 15:26

pája (neregistrovaný)

ano, to je ta firma, i když jí nechci dělat reklamu, ale podle mých zkušeností velmi solidní a praktické. Navíc mají dobře udělané komentáře a vysvětlivky od zkušených právníků, daňařů atd., takže se tam jeden dosti dozví.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).