Popis bankovního výpisu

• (neregistrovaný)

7. 12. 2008 11:07

Dobrý den,
    chtěla bych se zeptat jak vypadají vaše bankovní výpisy vytištěné přímo z banky. Já si tam při zadávání příkazů do banky kopíruju do popisu název dodavatele a pak to tam pěkně vidím, ale slyšela jsem, že se to nemá. To bych se v tom ale potom nevyznala a musela bych to popisovat tužkou přímo ve výpisu.

Díky moc za reakce.
    M.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 12. 2008 17:35

Jana (neregistrovaný)

Re: Popis bankovního výpisu
      Stejně si výpisy musíte kontrolovat s knihou faktur,abyste mohla podle var.symbolu provést likvidaci faktur,ale je fakt,že někdy mám přímo ve výpisu název dodavatele,přímo od banky,já si to tam nezadávám a určitě je to pohodlnější

• 7. 12. 2008 18:57

bb (neregistrovaný)

Do zprávy pro příjemce si zadávám naše číslo faktury a název dodavatele.

• 7. 12. 2008 19:33

Eva M.

Dle mého názoru stačí doplnit jen číslo faktury; toto číslo faktury je pak spojovacím článkem mezi výpisem a knihou faktur a lze podle něj dohledat cokoliv. Není nutno doplňovat číslo faktury přímo na výpis, stačí zaúčtovat výpis jen do počítače a pak dejme např. vytisknout sestavu s přehledem zaúčtování toho bankovního výpisu, podepsat, přicvaknout k výpisu - a je to. Ostatně na pc sestavě název protistrany stejně nejspíš vytisknete ;-)

• 7. 12. 2008 20:16

bb (neregistrovaný)

Výpisy z BÚ chodí domů vedoucímu a on alespoň hned pozná co to bylo za platbu :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).