Re: OT: Formát hesla-registrace
Dobrý den
nepodařilo se mi doručit Vám zprávu na email,vrátila se mi.Jestli je to technická chyba tak by to mohlo jít později.Pokud již nechcete abych Vám poslala podklady tak mi prosím napište,ať to zbytečně nezkouším.
Děkuji za vše,telefonní číslo již vymazáno.
Re: OT: Formát hesla-registrace
Tak to netuším. Já jsem si taky změnila heslo a bylo to zcela bez problémů. Jen jsem musela nejdřív zadat správně to původní "ošklivé" vygenerované heslo, to jsem radši do příslušné kolonky zkopírovala Ctrl C - Ctrl V. Zadání nového hesla proběhlo bez problémů a funguje mi už dva dny. Nepíše vám to tam nějakou nápovědu? Něco jako že vámi zadané heslo obsahuje nepovolené znaky?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
9. 12. 2008 15:44
Prosím odborníka nebo odpovědnou osobu o info- chtěl jsem změnit heslo, abych se vyhnul složitému výsledku generovaného, použil jsem písmena, velké a malá a opakovaně mi to udělalo u nového hesla červený puntík a po ptvrzení nápis:
špatný formát hesla. Může mi někdo poradit,jak na to?
Díky.