Re: rozvázání PP ve zkuš době a podpora
>Když je někdo propuštěn ve zkušební době, nemusí
>zaměstnavatel uvádět důvod ?? stačí třeba osobní důvody -
>sympatie apod- a člověk s tím nic nenadělá ???
>
Důvody při zrušení PP ve zk.době nemusí uvádět ani jedna strana.
>Dále mě zajímá z čeho se počítá průměrný čistý příjem
>pro stanovení podpory, když jde o absolventa s
>1.zaměstnánám nástup 1.10 a konec pp během 12/08. Normálně se
>vycházi z předchozího Q ale jak v tomto případě ?
>
>děkuji za reakce
to já nevím, třeba někdo doplní.
Pokud v rozhodném období odpracoval méně než 21 dnů, použije se pravděpodobný průměr. Ve vašem případě např. průměr za říjen a listopad. Nebo se vezme průměr jiného zaměstnance na stejné pozici.
Neděkujte, teď jsem si všimla, že se jedná o první zaměstnání po škole. Možná vám na podporu nevznikne nárok. Jestli jste všechny brigády během školy měla dohody o provedení práce, jak u studentů bývá zvykem, tak nebudete mít potřebných 12 pojištěných měsíců, které jsou pro nárok na podporu potřeba. Studium se započítává jen v délce 6 měsíců.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 12. 2008 11:13
Když je někdo propuštěn ve zkušební době, nemusí zaměstnavatel uvádět důvod ?? stačí třeba osobní důvody - sympatie apod- a člověk s tím nic nenadělá ???
Dále mě zajímá z čeho se počítá průměrný čistý příjem pro stanovení podpory, když jde o absolventa s 1.zaměstnánám nástup 1.10 a konec pp během 12/08. Normálně se vycházi z předchozího Q ale jak v tomto případě ?
děkuji za reakce