Re: Cestovní náhrady v zahraničí 2009
Základní sazby zahraničního stravného pro rok 2009 jsou v příloze k vyhlášce č. 417/2008 Sb.
Pokud jste měla 44 EUR, bylo to asi ve vaší firmě stanoveno směrnicí. Vyhlášené sazby končí vždy nulou nebo pětkou a jsou pro každou zemi stanoveny v jiné výši.
Re: Cestovní náhrady v zahraničí 2009
Tak jsem asi měla 45. Jedu do Holandska, kde je sazba 45 euro a pro rok 2009 zůstává stejná, nemění se tedy zřejmě ani procentuelní výčet kapesného, čili žádné změny...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Vláda bude i v květnu zasahovat do cen paliv. Mění se výpočet
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
16. 12. 2008 11:36
Dozvěděla jsem se, že se od ledna 2009 mění sazebník cestovních náhrad pro cesty do zahraničí. Dosud to bylo tuším 44 euro + kapesné na den. V lednu jedu na 8-denní cestu do zahraničí a ráda bych věděla, jakou změnu tedy mám očekávat, jak se to na cestovních náhradách ukáže. Zkoušela jsem najít, ale vždy jsem jen narazila na nabídku kurzů o této problematice. Děkuji moc za odpověď.