Vypoved

• (neregistrovaný)

17. 12. 2008 7:20

dobry den,
    chtela jsem se zeptat jestli jako zamestnanec muzu dat vypoved driv jak s 2mes. vypovedni dobou, kdyz tedy nepocitam dohodu. Nelibi se mi tu ze klic od pokladny zde musim nechavat pritom o nem vi kazdy (5osob, kere sem maji pristup) tak se cas od casu stane ze mi penize proste chybi a zamestnavatel rika ze neni mozny ze by je nekdo vzal, ze sem je zasantrocila sama.zas tak dobry plat nemam abych si mohla dovolit doplacet chybne castky. to vse jen vypovida o tom proc zde byl 100.000dluh k dyz jsem nastoupila.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 12. 2008 7:54

jana h. (neregistrovaný)

Re: vypoved
      Ani se vám nedivím, že máte zaječí úmysly. V každém případě bych se nejdřív pokusila zavést tam jiný systém - klíče od pokladny jen vy a jen v době vaší nepřítomnosti předáte někomu jinému, s tím že víte kolik peněz tam je před předáním a po. Ale předpokládám, že o něco takového jste se už pokusila a zřejmě neuspěla. Co se týče výpovědi, musí se dodržet min 2 výp.lhuta. Okamžité zrušení poměru zas připadá v úvahu jen ze zdrav.důvodů nebo když vám nevyplácí mzdu. Takže z mého pohledu zbývá dohoda nebo vydržet 2 měsíce. V každém případě bych asi předala nějaké písemné prohlášení, že odmítám zodpovědnost za pokladnu pro nevytvoření podmínek k tomu - zřejmě bych to uvedla do výpovědi jako důvod - i když nemáte povinnost uvádět důvod výpovědi.

dobry den,
      >chtela jsem se zeptat jestli jako zamestnanec muzu dat
      >vypoved driv jak s 2mes. vypovedni dobou, kdyz tedy
      >nepocitam dohodu. Nelibi se mi tu ze klic od pokladny
      >zde musim nechavat pritom o nem vi kazdy (5osob, kere
      >sem maji pristup) tak se cas od casu stane ze mi penize
      >proste chybi a zamestnavatel rika ze neni mozny ze by
      >je nekdo vzal, ze sem je zasantrocila sama.zas tak
      >dobry plat nemam abych si mohla dovolit doplacet chybne
      >castky. to vse jen vypovida o tom proc zde byl
      >100.000dluh k dyz jsem nastoupila.

• 17. 12. 2008 10:50

pája

Re: vypoved
      důležité je, zda máte podepsanou dohodu o odpovědnosti, od toho se vše odvíjí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).