Re: vypoved
Ani se vám nedivím, že máte zaječí úmysly. V každém případě bych se nejdřív pokusila zavést tam jiný systém - klíče od pokladny jen vy a jen v době vaší nepřítomnosti předáte někomu jinému, s tím že víte kolik peněz tam je před předáním a po. Ale předpokládám, že o něco takového jste se už pokusila a zřejmě neuspěla. Co se týče výpovědi, musí se dodržet min 2 výp.lhuta. Okamžité zrušení poměru zas připadá v úvahu jen ze zdrav.důvodů nebo když vám nevyplácí mzdu. Takže z mého pohledu zbývá dohoda nebo vydržet 2 měsíce. V každém případě bych asi předala nějaké písemné prohlášení, že odmítám zodpovědnost za pokladnu pro nevytvoření podmínek k tomu - zřejmě bych to uvedla do výpovědi jako důvod - i když nemáte povinnost uvádět důvod výpovědi.
dobry den,
>chtela jsem se zeptat jestli jako zamestnanec muzu dat
>vypoved driv jak s 2mes. vypovedni dobou, kdyz tedy
>nepocitam dohodu. Nelibi se mi tu ze klic od pokladny
>zde musim nechavat pritom o nem vi kazdy (5osob, kere
>sem maji pristup) tak se cas od casu stane ze mi penize
>proste chybi a zamestnavatel rika ze neni mozny ze by
>je nekdo vzal, ze sem je zasantrocila sama.zas tak
>dobry plat nemam abych si mohla dovolit doplacet chybne
>castky. to vse jen vypovida o tom proc zde byl
>100.000dluh k dyz jsem nastoupila.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
17. 12. 2008 7:20
dobry den,
chtela jsem se zeptat jestli jako zamestnanec muzu dat vypoved driv jak s 2mes. vypovedni dobou, kdyz tedy nepocitam dohodu. Nelibi se mi tu ze klic od pokladny zde musim nechavat pritom o nem vi kazdy (5osob, kere sem maji pristup) tak se cas od casu stane ze mi penize proste chybi a zamestnavatel rika ze neni mozny ze by je nekdo vzal, ze sem je zasantrocila sama.zas tak dobry plat nemam abych si mohla dovolit doplacet chybne castky. to vse jen vypovida o tom proc zde byl 100.000dluh k dyz jsem nastoupila.