Re: Dodatečné DPPO 2007
No, víte, já jsem právě přeúčtovala úplně celý rok znovu a teď si říkám, že to je vlastně asi špatně, měla jsem to nechat tak, jak to je a opravit to až v roce 2008... Jenže tam některé doklady chyběli, nebyly vůbec žádné inventarizace provedeny, tak jsem je udělala k 31.12.07 dle toho, co vyšlo teď mě a co je tedy správně, ale to vlastně nestouhlasí s tím, co vykázala ta původní účetní. Ale ta to má bez těch inventarizací, takže vlastně chybně.... Dod.DPPO jsem tedy již zpracovala, ale s těmi inventarizacemi a tak, to tedy nevím...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Vláda bude i v květnu zasahovat do cen paliv. Mění se výpočet
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
18. 12. 2008 10:26
Dobrý den,
prosím Vás, jak to bude s opravou účetnictví za rok 2007? Předchozí účetní zpracovávala účetnictví s mnoha chybami, bez dodržení časových řad, apod. I VH je tedy jiný. Ta firma mě nyní požádala o přepracování celého účetnictví, ale dívám se do příspěvků a zjišťuji, že vlastně jen podám dodatečné DPPO roku 2007 a doúčtuji rozdíly až v roce 2008? Já už jsem ale vše srovnala a zaúčtovala tak, jak mělo být správně. Musím tedy vše uvést do původního stavu a jen změnit DPPO a rozdíly zaúčtovat v roce 2008? Bez kompletního přepracování bych ale jen těžko zjistila všechny chyby... Předem děkuji za radu.