Mýtné

• (neregistrovaný)

22. 12. 2008 9:46

Dobrý den,
    chtěla bych se jen zeptat, potřebuji zaúčtovat doklady o zaplacení mýtného. Mám ze dne 11.12.2008 doklad o složení kauce za jednotku premid na částku 1.550,- a ze stejného dne jen o pár vteřin pozděj doklad o předplacení mýtného na částku 1.000,-.
    Nevítě náhodou někdo, jestli se jedná o zálohu a následné vyúčtování, nebo jestli přijde ještě nějaký doklad? ani nevím, jak zjistím, jestli to patří do roku 2008, zda to mám hnát přes náklady příštích období nebo celé hodit do nákladů

Děkuji za radu

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 22. 12. 2008 10:10

Míša (neregistrovaný)

Re: mýtné
      Na internetu premid.cz, zjistíte, kolik přesně bylo mýtného projeto k jakému datumu budete chtít, je tam podrobný přehled. Kauce se při vrácení jednitky premid vrací. Předplacení mýtného je platba dopředu, kolik projedete do konce, zjistíte na internetu a vytisknete si jako podklad do účetnictví.

• 22. 12. 2008 10:19

václavka (neregistrovaný)

děkuji
      dívala jsem se na stránky premid.cz, ale nic jsem tam nenašla. Ta částka, kterou máme na dokladu o složení kauce za jednotku premid, se bude tedy vracet? k tomu dostane řidič taky nějaký doklad?

• 22. 12. 2008 10:46

Míša (neregistrovaný)

Na stránkách premidu musíte být zaregistrovaní a mít tam také zaregistrované auto. Když tak si tam zavolejte, poradí vám. Kauce je vratná, takže když budete vracet tu jednotku premid, tak vám tuto kauci vrátí.

• 2. 3. 2010 13:42

M. (neregistrovaný)

Aho, já tam zaregistrovaná jsem a nejsem si jistá, že to co si tam můžu stáhnout a vytisknout můžu použít jako doklad.. Dyť tam nic není.. do excelu mi to hodi čísla a to je vše..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).