Re: Seznam - počet zaměstnanců k 1.12.08
paní Katko, já tomu nevím hlavu ani patu a žádný seznam k 1.12.08 jsem nesepisovala. Začala jsem před pár měsíci jako mzdová účetní, budu dělat RZD v roce 2009 poprvé nemohla byste mi ten můj dotaz nějak zobecnit prosím? nebo se z toho zcvoknu :-))) děkuji.
To není seznam, ale údaj o počtu zaměstnanců, který se vypisuje do tiskopisu,který je povinnou přílohou tiskopisu „Vyúčtování daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti a z funkčních požitků“ .
Přesně tak, vzor tohoto "vyúčtování..." najdete i zde na liště v sekci "šablony" jsou tam i pokyny, ty Vám to snad trochu osvětlí... Toto vyúčtování ale podáváte ještě před ročním zúčtováním, je to vyúčtování finančnímu úřadu (kolik jste na zálohové dani odvedli a kolik jste měli odvést), netýká se ročního zúčtování jednotlivých zaměstnanců.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
29. 12. 2008 20:06
můžete mi prosím někdo říct kdo má povinnost, resp.která účetní musí vykazovat tento seznam? nebo proč se vykazuje?
POČET ZAMĚSTNANCŮ ke dni 1. 12. 2008
(§ 38j odst. 4 zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů)