Re: Ukončení PP na dobu určitou a PPM
Pokud jste malá organizace,tak vám sice ZL vystaví tam,kde jste pracovala,ale zůstáváte nadále v neschopnosti,ZL by měl zůstat na sociálce a až skončíte nemocenskou,tak vám ZL opravený o délku nemoci dá sociálka,pokud máte nárok na mateřskou,tu vám bude vyplácet také sociálka,pokud nemáte nárok,tak po skončení nemoci požádáte o podporu v mateřství svůj úřad podle trvalého bydliště.
Protože jste zřejmě nastoupila na nemocenskou v loňském roce,postupuje se podle pravidel loňského roku.
Takže pokud jste byla velká organizace,tak vás povede ve stavu váš zaměstnavatel bez ohledu,že vám skončil pracovní poměr-.
Re: Ukončení PP na dobu určitou a PPM
zápočtový list dostáváte při ukonč. PP, ale protože jste v PN, tak se na ÚP nemůžete zaevidovat
až ukončíte PN, bude Vám vydána příloha k záp. listu o promaroděných dnech
ND budete dostávat dle starých pravidel - pokud jste pracovala ve velké organizaci, tak od zam-tele, pokud v malé organizaci, tak od OSSZ
PPM už bude vyplácet OSSZ
doklady ale musíte předávat zam-teli a ten je na OSSZ předá
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
2. 1. 2009 16:24
31. 12. 2008 mi skončil pp na dobu určitou, jsem v pracovní neschopnosti s rizikovým těhotenstvím a 2. 2. budu nastupovat na PPM. Zápočťák mi vystaví příští týden. Chci se zeptat, musím se někde nahlásit - ÚP a co a kdy nahlásit zdravotní pojišťovně.
Děkuji