Re: Počáteční stav pokladny a banky v PO
V agendě pokladna nebo banka zadejte klasický příjmový doklad s počátečním stavem k 1.1.2009 a částku a v předkontaci napiště BEZ. Tímto se Vám do pomocných knih zapíše počáteční stav - nikoliv v HÚK, tam musíte jít přes "počáteční stavy a navolit to ručně, nebo převodem z roku na rok, ale to byste si vymazal data, která navádíte nyní, takže ve Vašem případě budete i do HÚK navádět počáteční stavy ručně.
Re: Počáteční stav pokladny a banky v PO
paní Zdeno,účtovat může naostro,ale když si v Pohodě zadá účtovat na přelomu období,tak se rozúčtuje každý rok zvlášť a počátek se mu načte dodatečně,taky ještě může něco opravit a pak bude hledat,já bych to nechala v pohodě Pohodě
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Vláda bude i v květnu zasahovat do cen paliv. Mění se výpočet
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
3. 1. 2009 16:31
Dobrý den,
mám problém se zápisem počátečního stavu k 1.1.2009 do knihy pokladny a banky v programu pohoda.
V nápovědě je uvedeno, že mám založit nový doklad k 1.1. a předkontaci BEZ a že doklad nastaví počáteční stav.
Ale při tisku pokladní knihy je řádek PS nulový a mnou zapsaný doklad o PS je uveden jako klasický příjmový doklad (pohyb)
nevěděl by někdo jak na to?
Děkuji moc za rady
Honza