Re: Povinnosti zaměstnavatele v nem.poj.
Zaměstnanci OSSZ si "myslí", že již zaregistrované org. ne. Bylo mi řečeno, že nás zpočátku na vše budou upozorňovat telefonicky, pokud bude nějaký problém. Přihlášky nových zaměstnanců (dříve "Přihlášky k nemoc.pojišť.") zatím nejsou elektronicky k dispozici na ČSSZ,mají pouze nové tiskopisy, které si musíte vyzvednout. Nevědomky jsem použila jsem ty staré, které budou prý chvilku tolerovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Vláda bude i v květnu zasahovat do cen paliv. Mění se výpočet
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
5. 1. 2009 8:59
Správa soc.zabezpečení zasílá informace pro zaměstnavate.Poradíte mi prosím,jak si mám vysvětlit,že zaměstnavatel je povinen přihlásti se a odhlásit do (z) registru zaměstnavatelů.Týká se to pouze v případě vzniku NOVÉHO zaměstnavatele a nebo musím provést v lednu 2009 přihlášení i zaměstnavatele,který je již u správy soc.zabezbečení přihlášen (kde vezmu přihlášku???)Děkuji moc za radu.