Re: rušení provoz.-výpověď-na co mám nár
to je taky dobrá rada nad zlato,že?
-výpověď by měla být zůvodněna dle § 52 a) ZP- rušení části zaměstnavatele, výp.lhůta počně běžet 1. den následuájícího měsíce po obdržení, trvá dva měsíce, máte nárok na odstupné ve výši 3x mzdy(nebylo-li sjednáno vyšší) -dle § 67 ZP
Re: OT: rušení provoz.-výpověď-na co mám
dokážete si představit zaměstnance, který nemá žádnou odbornou průpravu natož právnické vzdělání, jak ve stresu, kdy dostává výpověď a hrozí mu existenční problémy, studuje ZP? Já tedy ne, proto Vaši odpověď považuji spíše za fórek,než za radu. Bylo by něco jiného, kdyby se takto ptal personalista firmy, který by to neznal.
Re: OT: rušení provoz.-výpověď-na co mám
Proč ne, bylo by jim to jenom ku prospěchu, ale k čemu jim bude určitá znalost §, když stejně nebudou schopni pochopit aplikaci § v praxi, nebudou znát výklady a další souvislosti? Navíc podle některých dotazů i tady na BC, se někdy jeden nestačí divit, co a jak neznají ti, kteří to mají v náplni práce a jsou za to placeni, takže rád poradím chudáku zaměstnanci- a to jasně a stručně,aby věděl, na čem je.Hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
5. 1. 2009 13:51
Dobrý den,
zaměstnavatel ruší provozovnu a dostávám výpověď. Na co a podle jakého paragrafu mám nárok ?
Děkuji