Re: Výpověď v době nemocenské
Když jste na nemocenské, podepsat můžete , ale jen nástup až po skončení nemocenské, aqbyste mi rozumněla správně. V době, kdy jste na nemocenské a ještě vvíte, že půjdete na mateřskou byste si to pěkně zkomplikovala .
Re: Výpověď v době nemocenské
Když ji zruší, musejí předat všechny neschopné, ev. mateřské. které jsou v běhu na sociálku a budete vyplácena tam.
Vy byste stejně nemohla 2,1, nastoupit ,protože jste v neschopnosti. A kdybyste ukončila pN, musela byste aspoň na jeden den nastoupit a z tohoto dne byste měla průměr na mateřskou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Vláda bude i v květnu zasahovat do cen paliv. Mění se výpočet
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
6. 1. 2009 14:33
Od 1.10.2008 pobírám nemocenskou(rizikové těhotenství) a od 19.2.2009 mám nastoupit mateřskou dovolenou. Zaměstnavatel mi dal k podpisu dohodu o rozvázání pracovního poměru k 31.12.2008. Měl pro mě připravenou i novou pracovní smlouvu u jeho nové firmy od 2.1.2009. Původní firma se prý ruší a jednatel si založil novou firmu, kde takto přijímá své zaměstnance ze staré firmy. Zatím jsem nic nepodepsala, protože se chci s někým poradit. Nevím jestli to můžu podepsat, když jsem na nemocenské?