Re: Oznámení o nástupu do zaměstnání
Včera jsem to řešila na příbramské sociálce a bylo mi řečeno, že vyjímečně lze poslat černobílý formulář, ale že jim to scaner nevezme a na můj dotaz, že ještě nemáme upgrade mezd a tudíž nelze tisknout z programu do originál formulářů a ani nevlastníme psací stroj mi bylo řečeno, že než černobílý formulář tak raději originál vyplnit hůlkovým písmem (prostě aby to bylo čitelné). Vlastně se toto oznámení chová jako klasická přihláška.
Jděte do nástrojů v tom 602XML Fileru a tam je "tisk pouze formulářových polí" to vyberte a do černobílé tiskárny vložte originální vbarevný tiskopis ze sociálky a vytiskněte. Někdy je problém aby okénka dobře seděla, většinou pomůže vypnout okraje které máte na tiskárně při tisku přednastavené.
je to na hlavu postavené, ty tiskopisy (originály) jsme měli dostat od OSSZ dříve nebo by nám ty černobílé měli prominout, to mi přeci neovlivníme a jak říkáte, pokud nemáme upgrade. ani ho mít nemůžeme protože většina z nás ještě děláme prosinec 2008 že?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
7. 1. 2009 6:51
Dobrý den,
stáhla jsem si z cssz - formulář na oznámení o nástupu do zaměstnání, stáhla jsem si i program 602XML Filler. Formulář tedy můžu vyplnit, ale mám černobílou tiskárnu. Můžu jim poslat černobílý formulář nebo musí být barevný.
Děkuji