Oznámení o nástupu do zaměstnání

• (neregistrovaný)

7. 1. 2009 6:51

Dobrý den,

stáhla jsem si z cssz - formulář na oznámení o nástupu do zaměstnání, stáhla jsem si i program 602XML Filler. Formulář tedy můžu vyplnit, ale mám černobílou tiskárnu. Můžu jim poslat černobílý formulář nebo musí být barevný.

Děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 1. 2009 7:06

Pavla (neregistrovaný)

Re: Oznámení o nástupu do zaměstnání
      Včera jsem to řešila na příbramské sociálce a bylo mi řečeno, že vyjímečně lze poslat černobílý formulář, ale že jim to scaner nevezme a na můj dotaz, že ještě nemáme upgrade mezd a tudíž nelze tisknout z programu do originál formulářů a ani nevlastníme psací stroj mi bylo řečeno, že než černobílý formulář tak raději originál vyplnit hůlkovým písmem (prostě aby to bylo čitelné). Vlastně se toto oznámení chová jako klasická přihláška.

• 7. 1. 2009 9:01

Ivík (neregistrovaný)

Jděte do nástrojů v tom 602XML Fileru a tam je "tisk pouze formulářových polí" to vyberte a do černobílé tiskárny vložte originální vbarevný tiskopis ze sociálky a vytiskněte. Někdy je problém aby okénka dobře seděla, většinou pomůže vypnout okraje které máte na tiskárně při tisku přednastavené.

• 7. 1. 2009 22:36

Andrea (neregistrovaný)

je to na hlavu postavené, ty tiskopisy (originály) jsme měli dostat od OSSZ dříve nebo by nám ty černobílé měli prominout, to mi přeci neovlivníme a jak říkáte, pokud nemáme upgrade. ani ho mít nemůžeme protože většina z nás ještě děláme prosinec 2008 že?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).