Re: Formuláře na stránkách ČSSZ
jukněte na stránky cssz.cz maj tam na hlavní stránce vysvětlení :
Dne 5. 1. 2009 byla spuštěna nová služba ONZ7. 1. 2009
Dne 5. 1. 2009 byla spuštěna nová služba ONZ, která od 1. 1. 2009 nahrazuje P/O. Na těchto stránkách byl v sekci e - Podání zveřejněn nový formulář pro XML 602 Filler a nová verze XML 602 Fillera 2.62.08.1205, která umí s tímto formulářem pracovat. Na WEBu Software602 je zatím uveřejněna stará verze, ta hlásí chybu v knihovně CSSZ.dll. Služba ELDP09 bude spuštěna koncem příštího týdne, formulář pro XML 602 Filler zatím není k dispozici.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
7. 1. 2009 12:38
Byla jsme zvyklá vyplňovat formulář Přehled o výši pojistného a vyplacených dávkách stažený ze stránek ČSSZ v PC a posílala jsem poštou. Nový formulář jsem našla jen v PDF formátu - nejde vyplnit v PC. Zkoušela jsem i formulář na stránkách www.formulare-ke-stazeni-cz, ale tam se mi tiskne nápis "FORM studio - START" přes ten formulář, tak to by asi na OSSZ nevzali. Nevíte někdo, co s tím?