Re: nezaplac.mzdy do konce ledna
Ano, v potvrzení o zdaň.příjmech, v daňovém přiznání (ročním zúčtování) se uvádějí pouze příjmy vyplacené do konce ledna násl.roku. Výsledkem je potom přeplatek na dani. Ovšem v případě doplacení těch mezd v nějakém dalším roce, musíte tyto nyní nevyplacené mzdy zdanit (pak zase může vzniknout nedoplatek na dani).
Re: nezaplac.mzdy do konce ledna
Kdy se správně to potvrzení o zd. příjmech zaměstnanci vydává, na jeho žádost?Já to vždycky posílala po uzavření poslední mzdy,ale ted koukám, že jsem to poslala chybné, když tu mzdu nemá ještě vyplacenou a si do konce ledna ani nebude mít vyplacenou, co s tím??????????????
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
7. 1. 2009 14:04
dobrý den,prosím, někde jsem zaslechla, že když zaměstnavatel neuhradí mzdy z roku 2008 do konce ledna, tak si teď nejsem jista, kde se to odrazí, zda v potvrzení o zdan. příjmech?!?!?!poradí mě někdo prosím a jak postupovat?