Re: ČID - výměr důchodu
tu slevu uplatním raději na základě té výměry důchodu.pak se to v RZ srovná. díky
Re: ČID - výměr důchodu
Všimla jste si toho slůvka zpravidla ? Jinak samozřejmě, že ne-
může mít přiznaný důchod dřív než invaliditu . Na ZP by Vám řekli, že máte přihlašovat až podle rozhodnutí. A k té slevě - nic se Vám nesrovná,jestli bude mít opravdu od 18,12,, slevu za prosinec 08
mu dát nemůžete.Na slevu nezapomeňte vyžádat kromě rozhodnutí ještě čerstvý doklad od plátce důchodu, že ho pobírá.
Na daně to je nutné( na ZP ne).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Odhlášené zaměstnance už znovu najdete. ČSSZ opravila chybu
Daňové přiznání v ohrožení? Podání vám může zkomplikovat přetížený systém
Zaměstnavatel vás pozdě přihlásil k pojištění. Jaké nastanou komplikace?
Systém hlášení úspěšně pokračuje, tvrdí stát. Zaměstnavatelé se mezitím „hroutí“
Dobírka jako smažák české e-commerce. Bude mít fanoušky, ale hospodu vám nezachrání
Navazující zaměstnání pro účely JMHZ
7. 1. 2009 21:32
prosím Vás o radu, ještě mi nepřišel za za-nce výměr důchodu (ČID) ale už jsem tohoto za-nce nahlásila na jeho příslušné ZP kódem D.Jediné co mám, je od OSSZ dopis, že se stává ČID od 18.12.2008. Je to tak správně nebo jsem měla s tím ohlášením počkat? o přiznání důchodu si žádal za-nec sám.díky všem.slevy na ČID bych mu uplatnila až mi donese výměr důchodu.