Prosím zpočítejte mi mzdu (r.2008)

• (neregistrovaný)

7. 1. 2009 22:12

Dobrý den,
    prosím o radu. Dle mého výkazu mi nesedí nějaké věci a sama si to nedokážu zpočítat a chci se poradit než půjdu na Pamku, ať nejsem za neználka. V měsíci listopadu jsem čerpala dovlenou jeden den, pak jsem byla od 18.11 do 3.12. 2008 na nemocenské. Základ hrubé mzdy je 12660 Kč, odměna byla 500 Kč. Ve výkazu mám uvedené 4 dny nepalceného volna ( dle mě 2 víkendy), ale víkendy by měly být ještě v roce 2008 zaplaceny, ne? To je první věc nebo co jsou pak 4 dny nepalceného volna? Co nechápu další věc, že ve výkazu mám uvedeno 9 neodpracoavných dnů za listopad, což odpovídá, ale jako nemoc mám uvedeno 12 dnů. Tomu nerozumím. Je možné, že celkem 12 dnů nemocenské se dá uvést již v listopadovém výkazu nebo došlo k chybě a jak to bylo s víkendem, ten se proplácel? Prosím porad´te, kde toto zpočítat nebo někdo jednmodušše zpočtěte a poraďte.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 1. 2009 22:46

Jindra (neregistrovaný)

Re: Prosím zpočítejte mi mzdu (r.2008)
      Jak je to s neplaceným volnem - to vám neporadím, to musíte u vás na mzdovku,víkendy jako takové se do mzdových výkazů vůbec neuvádějí, pokud nemáte sobotu pracovní. A nemocenskou máte 9 pracovních dnů, což odpovídá 13 kalendářních dnů, které máte mít proplacené.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).