Zprava

• (neregistrovaný)

8. 1. 2009 12:49

dobry den potreboval bych porad mam nba sebe exekuci po soude splacel jsem dostal jsem se do financnich problemu zazadal jsem o odklad soud obe exekuce zkoumal u jedne jeste nerozhodl a udruhe odlozil o rok pred vyprsenim konce exekuce jsem zazadal o dalsi odklad ale i presto ke mne prisel exekutor a veci polepil chtel bych se zeptat jestli na to mnel pravo a co mi muze zabavizt polepil mi tv pocitac ktery mam jen kvuli hledani prace pracku mikrovlnku dvd lednicku muzete mi poradit kdyz mamdoma male deti a potrebuju zto pro ne dekuji za pomoc

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 1. 2009 17:55

... (neregistrovaný)

Re: zprava
      Odklad exekuce trvá do doby podmínek uvedených v rozhodnutí o odkladu. Exekutor zřejmě přišel kvůli té druhé (ještě neodložené) exekuci. Neměl by vám zabavit věci, které nezbytně nutně potřebujete. O nezbytnosti musíte přesvědčit soud a to podáním opravného prostředku (podat včas ve lhůtě!) proti výkonu exekutora. Malé děti jsou velmi dobrý argument pro pračku - přesně na téma automatická pračka a malé děti je rozsudek Krajského soudu v Ústí nad Labem z r.2004. Je v něm hezky podán výklad výše napsaného s odkazem na rozsudek Nejvyššího soudu. O ostatní zmíněné věci se obávám, pokud se s exekutorem nedomluvíte na splátkách, přijdete.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).