Re: úřad práce - sankce
já ho dokonce jednou ani nenahlásila a jen mi řekli,že při kontrole FÚ by to mohlo vadit tam,ale jinak nic nebylo,byl nahlášený klasicky na sociálce i na zdravotním,myslím,že to je více méně formalita,aby měli přehled kolik tu pracuje cizinců a jestli to byl člověk z EU,tak se to dá i dodatečně.ˇUP vám stejně zaměstnance nesežene,teď už to víte a příště ho nahlásíte,zrovna tak ho musíte nahlásit,když u vás skončí
Re: úřad práce - sankce
Nesplnění oznamovací povinnosti vůči ÚP o nástupu a ukončení občana Evropské unie a dalších cizinců - do 500 000 Kč, uděluje Úřad práce, zákon si bohužel nepamatuju.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
9. 1. 2009 16:36
Prosím o názory: úřadu práce jsme opomenuli nahlásit zaměstnání cizince. při kontrole nám to vytkli. V zákonu o zaměstnanosti, na který se odvolávají, jsem nevyčetla možné sankce. Máte někdo zkušenost???