Re: Těhotná s smlouva na dobu určitou?
Pokud máte smlouvu na dobu určitou do např. 30.6.2009 tak vám pracovní poměr tímto dnem skončí. Nijak se vaším těhotenstvím automaticky neprodlužuje.
Re: Těhotná s smlouva na dobu určitou?
Na ÚP se hlásit nebudete, ani nemůžete pokud máte PPM nebo nemocenskou. Po skončení PPM nebo nemocenské si požádáte o rodičovský příspěvek na kontaktním místě státní sociální podpory dle vašeho trvalého bydliště. Pokud PPM nebo nemocenské budou nižší než 7600 Kč/měs. požádejte o rodič.přísp. již ode dne narození dítěte, budou vás do této částky doplácet.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
12. 1. 2009 10:30
Dobrý den.prosím chtěla bych se zeptat.jsem těhotná, zaměstnavatel zatím nic netuší,plánovaný termín porodu 4/09 a mám smlouvu na dobu určitou do 6/09. Když to zaměstnavatel zjistí může mne propustit? budu po dobu mateřské a rodičáku evidovaná stále u zaměstnavatele?
děkuji