Re: Formáláře pro rok 09-náhrada za ztrá
pokud Vám přechází PÚ z r. 2008, tak musíte postupovat dle platných pravidel, která platila loni (tedy doodškodníte na starých tiskopisech)
od r. 2009 jsou tiskopisy nové - pokud jste pojištěni u Kooperativy, tak Vám zašlou tiskopisy (i mailem), které můžete vyplňovat přímo v počítači (možná je mají i na jejich web. str.)
je tam i kolonka pro OSSZ, kolik vyplatili na ND
Re: Formáláře pro rok 09-náhrada za ztrá
tak ok, já jsem si myslela,že bude změna, já tedy budu postupovat po staru,až se uzdraví, tak vyplním náhradu za ztrátu na výdělku na starých tiskopisech a musím to spočítat taky já, pokud se prac. úraz stal v roce 2008. půběžně se dívám jestli se mění u pojišťoven tiskopisy ale ještě jsem to nějak nestihla. díky moc :-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
12. 1. 2009 20:39
Prosím o radu, platí pro rok 2009 stejné formuláře pro výpočet náhrady za ztrátu na výdělku? nebo tuto náhradu budou počítat již OSSZ? děkuji