Re: sídlo podnikání OSVČ
Tak popořadě jste OSVČ podnikatel nebo máte s.r.o. atd.
Pokud jste FO podnikatel v ŽR je pouze bydliště a míso podnikání.Bydliště můžete mít na adrese trvalého pobytu tam kde bydlíte a místo podnikání tam kde činnost vykonáváte.U FO se žádné sídlo podnikání neřeší.Buď je bydliště a místo podnikání shodné,nebo máte jiné bydliště a jiné místo podnikání a nebo také můžete mít provozovnu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Klempířův návrh na zrušení koncesionářských poplatků je paskvil, upozorňují úřady
Tuzemské cestovní náhrady se mimořádně zvýší, týká se to však jen vozidel na naftu
V Praze lze erotické letáky rozdávat jen u skládky. Darling Cabaret to zkoušel obejít
Návrh novely zákoníku práce mění pravidla náboru uchazečů o zaměstnání
Zaměstnanecké benefity v JMHZ: Jak je správně vykazovat?
Nárok na důchod může ovlivnit i evidence na úřadu práce. Rozhodují tato pravidla
13. 1. 2009 17:03
Dobrý den,
jsem osoba samostatně výdělečně činná. Mám sídlo podnikání v místě trvalého bydliště, v bytě který patří bytovému družstvu a já jsem člen družstva nájemce. Místo, kde podnikám je jinde, mimo dům ve kterém mám trvalé bydliště a nepatří bytovému družstvu.
Může si družstvo za to, že mám v místě tvalého bydliště pouze sídlo podnikání účtovat nějaké poplatky ?
Jitka